Deviratna Multispeciality Hospital

Staff Nurse

Pune, Maharashtra, India Nurse / Compounder Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Nurse / Compounder Jobs
Location
Pune, Maharashtra, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Deviratna Multispeciality Hospital
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Wadgaon Sheri

Working Hours :
ROTATIONAL SHIFT

Additional Info
Responsible For Treating Patients, Maintaining Patient'S Paper Work, Observe And Monitor Patient'S Health. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Staff Nurse Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Deviratna Multispeciality Hospital will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Deviratna Multispeciality Hospital expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Deviratna Multispeciality Hospital does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Deviratna Multispeciality Hospital expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Deviratna Multispecialty hospital, Near Inorbit Mall , Somnath Nagar, Wadgaon Sheri..

8. What are the timings of this job?
Ans. Deviratna Multispeciality Hospital expects the candidate to work for the following hours: ROTATIONAL SHIFT.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Nurse / Compounder Jobs
Location Pune
Posted 2026-07-07 13:56:03
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job