Shinde Chavan Gandhi & Co.

Hr Manager

Pune, Maharashtra, India Human Resource (HR) Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Human Resource (HR) Jobs
Location
Pune, Maharashtra, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Shinde Chavan Gandhi & Co.
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Swargate

Working Hours :
+:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Managing The Team, Coordinate With Staff, Scheduling Training For Staff, Helps In Recruitment Decisions, Handling Staff Records, Checking Admin Records, Handling Housekeeping Staff. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Hr Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shinde Chavan Gandhi & Co. will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shinde Chavan Gandhi & Co. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shinde Chavan Gandhi & Co. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shinde Chavan Gandhi & Co. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office No.1505, Kumar Surabhi, 15th Floor, Opp. Saibaba Mandir, Pune Satara Road, Swargate, Pune-411042.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shinde Chavan Gandhi & Co. expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Human Resource (HR) Jobs
Location Pune
Posted 2026-07-09 04:33:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job