Dental Tree Supply Company

Hardware Technician

New Delhi, Delhi, India Operator & Technician Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Operator & Technician Jobs
Location
New Delhi, Delhi, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Dental Tree Supply Company
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Patparganj

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Reparing Of Equipment. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer Repair

More info about Hardware Technician Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dental Tree Supply Company will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dental Tree Supply Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dental Tree Supply Company expects the candidate to have the following skills: Computer repair.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Dental Tree Supply Company expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: patparganj industrial area.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dental Tree Supply Company expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Operator & Technician Jobs
Location New Delhi
Posted 2026-07-07 14:25:04
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job