Growth Wizards

Business Development Manager

Ajmer, Rajasthan, India Android Developer Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Android Developer Jobs
Location
Ajmer, Rajasthan, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Growth Wizards
Status
Open & Active

Job Description

Lead Generation And Follow-Up. Call / Visit Clients. Explain Products/Services To Clients And Maintain A Good Working Relationship With Clients. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Business Development Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Growth Wizards will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Growth Wizards expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Growth Wizards does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Growth Wizards expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 10/3 parekh bhawan near Savitri girls school Civil Lines ajmer.

8. What are the timings of this job?
Ans. Growth Wizards expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Android Developer Jobs
Location Ajmer
Posted 2026-07-07 04:41:01
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job