Steel Fabrication

Welder

Chengalpattu, Tamil Nadu, India MIS Executive Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
MIS Executive
Location
Chengalpattu, Tamil Nadu, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Steel Fabrication
Status
Open & Active

Job Description

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Skills Needed : Welder

More info about this Welder Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Steel Fabrication will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Steel Fabrication expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Steel Fabrication expects the candidate to have the following skills: Welder.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Address: +A, Audica Nagar, SEENEERKUPPAM, Poonamallee, Chennai, Tamil Nadu 603101.

8. What are the timings of this job?
Ans. Steel Fabrication expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category MIS Executive
Location Chengalpattu
Posted 2026-07-07 04:48:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job