Sunshine Calling Pvt Ltd

Ui|Ux Designer

New Delhi, Delhi, India Web / Graphic Design Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Web / Graphic Design Jobs
Location
New Delhi, Delhi, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Sunshine Calling Pvt Ltd
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Pira Garhi

Working Hours :
+:30 AM - 7pmPM | 2nd sat and last sat will be off Sun will be fixed off

Additional Info
Planning, Designing And Creating Ui/Ux Strategy On Photoshop, Creating Design Mockups, High Fidelity Wireframes. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Photoshop, Illustrator | UI-UX

More info about Ui/Ux Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Illustrator, Photoshop, Ui-ux.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Peeragarhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7pmPM | 2nd sat and last sat will be off Sun will be fixed off.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Web / Graphic Design Jobs
Location New Delhi
Posted 2026-07-09 00:52:03
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job