Jobsiya

Tuition Teacher

Mumbai, Maharashtra, India Teacher Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Teacher Jobs
Location
Mumbai, Maharashtra, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Jobsiya
Status
Open & Active

Job Description

Required Science Teacher Who Can Teach To Students Of Class 8,+,10Th Cbse Responsible To Help Students Learn, Review Content, Conducting Tests, Solving Problems, Improving Skills. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Languages : Hindi, English, Marathi, English, Hindi, Marathi

More info about this Tuition Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vidhyalayam Institute will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vidhyalayam Institute expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vidhyalayam Institute expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Marathi.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Vidhyalayam Institute expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opp ajit bakery atharva appt 1st floor manish nagar nagpur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vidhyalayam Institute expects the candidate to work for the following hours: 04:30 am - 8:30pm | Monday to Saturday
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Teacher Jobs
Location Mumbai
Posted 2026-07-09 12:27:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job