Deliz Pizza

South Indian Cook

Jaipur, Rajasthan, India Cook / Chef Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Jaipur Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Cook / Chef Jobs
Location
Jaipur, Rajasthan, India
Job Type
Full Time
Company
Deliz Pizza
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Ajmer Road

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience

More info about South Indian Cook Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Deliz Pizza will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Deliz Pizza expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Deliz Pizza expects the candidate to have the following skills: Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Deliz Pizza expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1, Mahapura Bus Stand, Near Hemant Traders, Ajmer Highway, Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Deliz Pizza expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Cook / Chef Jobs
Location Jaipur
Posted 2026-07-07 15:49:04
Type Full Time
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job