Saluja54

Shop Salesman

Rampura, Punjab, India Counter Sales Jobs Posted 8-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Counter Sales Jobs
Location
Rampura, Punjab, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Saluja54
Status
Open & Active

Job Description

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Incentives Available Based On Sales.

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Saluja54 will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Saluja54 expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Saluja54 does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 54, golden market .ajit nagr Pani ki tanki. SULTANWIND GATE AMRITSAR.

8. What are the timings of this job?
Ans. Saluja54 expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Counter Sales Jobs
Location Rampura
Posted 2026-07-08 08:10:03
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job