Responsible For Handling Team. Manage Day To Day Operations. Monitor Targets And Performance. Taking Regular Updates. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Record Management, Manage Operations More info about this Quality Control Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Anantaa Hosiery Manufacturing Unit will provide a salary in the range of 9000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance. 2. What are the educational requirements for this job? Ans. Anantaa Hosiery Manufacturing Unit expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass. 3. Is this a work from home job or a work from office job? Ans. This is a work from office job. 4. Is there a gender requirement for this job? Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job. 5. Are there any unique skills required for this job? Ans. Anantaa Hosiery Manufacturing Unit expects the candidate to have the following skills: Manage operations, Record management. 6. How much experience is required for this job? Ans. Anantaa Hosiery Manufacturing Unit expects the candidate to have 2+ Years of Experience. 7. Where is the job located? Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D-10 ,Anand bari galta road,near Suraj pole gate Jaipur -302007. 8. What are the timings of this job? Ans. Anantaa Hosiery Manufacturing Unit expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 8:00 PM | Monday to Saturday

Quality Control Manager

Jaipur, Rajasthan, India Remote Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Remote Jobs
Location
Jaipur, Rajasthan, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Responsible For Handling Team. Manage Day To Day Operations. Monitor Targets And Performance. Taking Regular Updates. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Record Management, Manage Operations More info about this Quality Control Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Anantaa Hosiery Manufacturing Unit will provide a salary in the range of 9000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance. 2. What are the educational requirements for this job? Ans. Anantaa Hosiery Manufacturing Unit expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass. 3. Is this a work from home job or a work from office job? Ans. This is a work from office job. 4. Is there a gender requirement for this job? Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job. 5. Are there any unique skills required for this job? Ans. Anantaa Hosiery Manufacturing Unit expects the candidate to have the following skills: Manage operations, Record management. 6. How much experience is required for this job? Ans. Anantaa Hosiery Manufacturing Unit expects the candidate to have 2+ Years of Experience. 7. Where is the job located? Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D-10 ,Anand bari galta road,near Suraj pole gate Jaipur -302007. 8. What are the timings of this job? Ans. Anantaa Hosiery Manufacturing Unit expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 8:00 PM | Monday to Saturday
Status
Open & Active

Job Description

Responsible For Handling Team. Manage Day To Day Operations. Monitor Targets And Performance. Taking Regular Updates. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Record Management, Manage Operations

More info about this Quality Control Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Anantaa Hosiery Manufacturing Unit will provide a salary in the range of +000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Anantaa Hosiery Manufacturing Unit expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Anantaa Hosiery Manufacturing Unit expects the candidate to have the following skills: Manage operations, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Anantaa Hosiery Manufacturing Unit expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D-10 ,Anand bari galta road,near Suraj pole gate Jaipur -302007.

8. What are the timings of this job?
Ans. Anantaa Hosiery Manufacturing Unit expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 8:00 PM | Monday to Saturday
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Remote Jobs
Location Jaipur
Posted 2026-07-09 12:53:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job