N B R GROUP

Procurement Manager

Bangalore, Karnataka, India Data Entry Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Data Entry Jobs
Location
Bangalore, Karnataka, India
Job Type
Remote / WFH
Company
N B R GROUP
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 50000 - Rs. 60000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
HSR Layout Sector 4

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Source And Negotiate With Suppliers To Acquire Goods And Services At The Best Value. Manage Inventory Levels And Track Purchasing Budgets. Maintain Supplier Relationships And Ensure Timely Deliveries. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Record Management, Procurement, Handling Invoices

More info about Procurement Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. N B R GROUP will provide a salary in the range of 50000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. N B R GROUP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. N B R GROUP expects the candidate to have the following skills: Handling invoices, Procurement, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. N B R GROUP expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: #168, 1+th Main Road, Sector-4, HSR Layout Bengaluru, 560102.

8. What are the timings of this job?
Ans. N B R GROUP expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Data Entry Jobs
Location Bangalore
Posted 2026-07-09 12:06:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job