Swiggy

Picker | Packer

Mumbai, Maharashtra, India Labour/Helper Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Labour/Helper Jobs
Location
Mumbai, Maharashtra, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Swiggy
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Versova

Working Hours :
Decide in interview

Additional Info
Swiggy Instamart Store Me Grocery Saman Picking Packing Ka Work Rahega.Part Time /Full Time Requirements Available.Male Female Both Can Apply.

More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Swiggy will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Swiggy expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Swiggy does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Versova Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Swiggy expects the candidate to work for the following hours: Decide in interview.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Labour/Helper Jobs
Location Mumbai
Posted 2026-07-07 13:57:03
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job