Staff Matrix Hiring pvt ltd

Packing Helper

Pune, Maharashtra, India Labour/Helper Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Labour/Helper Jobs
Location
Pune, Maharashtra, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Staff Matrix Hiring pvt ltd
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Balewadi

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Packing Goods.

More info about Packing Helper Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Staff Matrix Hiring pvt ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Staff Matrix Hiring pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Staff Matrix Hiring pvt ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hyderabad Telangana.

8. What are the timings of this job?
Ans. Staff Matrix Hiring pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Labour/Helper Jobs
Location Pune
Posted 2026-07-07 12:15:04
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job