Cloud Infotech Pvt Ltd

Office Boy | Helper

New Delhi, Delhi, India Helper Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Helper Jobs
Location
New Delhi, Delhi, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Cloud Infotech Pvt Ltd
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sector 63 - Noida

Working Hours :
10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Helper Is Required In The Warehouse. Work Will Be Loading, Unloading & Packaging Of The Stock.

More info about Office Boy / Helper Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cloud Infotech Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cloud Infotech Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cloud Infotech Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Cloud Infotech Pvt Ltd , D -+2, Sector 63, Noida 201301.

8. What are the timings of this job?
Ans. Cloud Infotech Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Helper Jobs
Location New Delhi
Posted 2026-07-09 00:28:01
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job