Dharav High school

Marketing Field Executive|Part Time

Jaipur, Rajasthan, India Counter Sales Jobs Posted 8-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Counter Sales Jobs
Location
Jaipur, Rajasthan, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Dharav High school
Status
Open & Active

Job Description

Candidate Have To Distribute School Pamphlet Paper. Advertising

More info about this Marketing Field Executive(Part Time... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dharav High School will provide a salary in the range of 5000 INR to 5000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dharav High School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dharav High School expects the candidate to have the following skills: Advertising.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ward No.-8, R-7 & S-3, Sector 2, Sector 6, Vidyadhar Nagar, Jaipur, Rajasthan 302032.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dharav High School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Counter Sales Jobs
Location Jaipur
Posted 2026-07-08 08:17:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job