Naruyal chutney Noida, Uttar Pradesh

Kitchen Helper

Noida, Uttarpradesh, India Cook / Chef Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Noida Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Cook / Chef Jobs
Location
Noida, Uttarpradesh, India
Job Type
Full Time
Company
Naruyal chutney Noida, Uttar Pradesh
Status
Open & Active

Job Description

Help Cook In Making Food And Cut Vegetables.

More info about this Kitchen Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Naruyal chutney will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Naruyal chutney expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Naruyal chutney does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: H8PR+JCM, Town Centre, Sector 25A, Noida, Uttar Pradesh 201305.

8. What are the timings of this job?
Ans. Naruyal chutney expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Cook / Chef Jobs
Location Noida
Posted 2026-07-07 15:19:04
Type Full Time
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job