Mycorn

Junior Chef

Greater Noida, Uttar Pradesh, India Cook / Chef Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Greater Noida Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Cook / Chef Jobs
Location
Greater Noida, Uttar Pradesh, India
Job Type
Full Time
Company
Mycorn
Status
Open & Active

Job Description

Only Take Order Than Make And Serve.

More info about this Junior Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mycorn will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mycorn expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mycorn does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Parichok greater Noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mycorn expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Cook / Chef Jobs
Location Greater Noida
Posted 2026-07-07 14:38:02
Type Full Time
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job