Avian Wellness Pvt. Ltd

Inventory Executive

Pune, Maharashtra, India Lab Technician / Pharmacist Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Lab Technician / Pharmacist Jobs
Location
Pune, Maharashtra, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Avian Wellness Pvt. Ltd
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Baner Pashan Link Road

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Inventory Management Stock Reconciliation Supplier Management Budgeting And Forecasting Reporting And Analytics. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Inventory Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Avian Wellness Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Avian Wellness Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Avian Wellness Pvt. Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Avian Wellness Pvt. Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Baner pashan link road, pashan pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Avian Wellness Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Lab Technician / Pharmacist Jobs
Location Pune
Posted 2026-07-07 19:36:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job