Sent Agra, Uttar Pradesh

Indian Cook

Agra, Uttarpradesh, India Cook / Chef Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Agra Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Cook / Chef Jobs
Location
Agra, Uttarpradesh, India
Job Type
Full Time
Company
Sent Agra, Uttar Pradesh
Status
Open & Active

Job Description

Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | North Indian, South Indian, Home Cook Experience

More info about this Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sent will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sent expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sent expects the candidate to have the following skills: Home cook experience, North indian, South indian, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sent expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Raja mandi Agra.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sent expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 6:30 PM | Tuesday to Sunday
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Cook / Chef Jobs
Location Agra
Posted 2026-07-07 15:12:04
Type Full Time
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job