Rahul Nanda Retouching

Image Editor

New Delhi, Delhi, India Web / Graphic Design Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Web / Graphic Design Jobs
Location
New Delhi, Delhi, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Rahul Nanda Retouching
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Jhilmil Colony

Working Hours :
10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
We Are Seeking An Experienced High-End Image Retoucher To Join Our Creative Team. The Ideal Candidate Will Have Advanced Retouching Skills And A Keen Eye For Detail, Working With High-Profile Clients In Industries Like Fashion, Beauty, And Commercial Photography. You Will Be Responsible For Delivering Flawless Images That Meet The Highest Standards. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Photoshop

More info about Image Editor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rahul Nanda Retouching will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rahul Nanda Retouching expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rahul Nanda Retouching expects the candidate to have the following skills: Photoshop.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Rahul Nanda Retouching expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Krishna Market, Building No. 14, First Floor, Jhilmil colony, Delhi, 1100+5.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rahul Nanda Retouching expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Web / Graphic Design Jobs
Location New Delhi
Posted 2026-07-09 03:14:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job