Personal

House Maid

Jaipur, Rajasthan, India 12th Pass Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
12th Pass Jobs
Location
Jaipur, Rajasthan, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Personal
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Mansarovar

Working Hours :
Full day

Additional Info
Take Care Of A Disabled Person. Cook N Clean Too. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about House Maid Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Personal will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Personal expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Personal does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Personal expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaipur 5/24 sfs.

8. What are the timings of this job?
Ans. Personal expects the candidate to work for the following hours: Full day.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category 12th Pass Jobs
Location Jaipur
Posted 2026-07-09 04:41:03
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job