Jobsiya

English Teacher Class 6Th|10Th

New Delhi, Delhi, India Teacher Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Teacher Jobs
Location
New Delhi, Delhi, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Jobsiya
Status
Open & Active

Job Description

Teach School Students Maths And Science Subjects. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Languages : English

More info about this English Teacher Class 6Th-10Th Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Inder singh public school will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Inder singh public school expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Inder singh public school expects the candidate to have the following skills: English.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Inder singh public school expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Inder singh public school plot no 1 A block shiv vihar vikas nagar uttam nagar Delhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Inder singh public school expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 2:30 PM | Monday to Saturday
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Teacher Jobs
Location New Delhi
Posted 2026-07-09 13:30:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job