SHREE RADHEY INTERNATIONAL

E|Commerce Marketing Executive

New Delhi, Delhi, India Digital Marketing Expert Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Digital Marketing Expert Jobs
Location
New Delhi, Delhi, India
Job Type
Remote / WFH
Company
SHREE RADHEY INTERNATIONAL
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Uttam Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Handling Amazon Flipkart Meesho Etc Responsible For Planning And Implementing Online Marketing Strategies, Handling Social Media, Manage Campaigns, Writes And Analyse Content. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Social Media

More info about E-Commerce Marketing Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SHREE RADHEY INTERNATIONAL will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SHREE RADHEY INTERNATIONAL expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SHREE RADHEY INTERNATIONAL expects the candidate to have the following skills: Social media.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SHREE RADHEY INTERNATIONAL expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Property number 427 hastsal road opp kendriya vidyalaya gate no 1 uttam nagar east.

8. What are the timings of this job?
Ans. SHREE RADHEY INTERNATIONAL expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Digital Marketing Expert Jobs
Location New Delhi
Posted 2026-07-09 09:53:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job