My wife HDFC Bank manager

Driver

Faridabad, Haryana, India Bank Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Bank Jobs
Location
Faridabad, Haryana, India
Job Type
Remote / WFH
Company
My wife HDFC Bank manager
Status
Open & Active

Job Description

My Wife Hdfc Bank Manager. Private Car

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. My wife HDFC Bank manager will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. My wife HDFC Bank manager expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. My wife HDFC Bank manager expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: My wife HDFC Bank manager.

8. What are the timings of this job?
Ans. My wife HDFC Bank manager expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 5:00 PM | Monday to Saturday
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Bank Jobs
Location Faridabad
Posted 2026-07-09 12:46:03
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job