Rama's

Counter Sales

Jaipur, Rajasthan, India Counter Sales Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Counter Sales Jobs
Location
Jaipur, Rajasthan, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Rama's
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
M I Road

Working Hours :
10:00 AM - +:00 PM | Monday to Sunday

Additional Info
Managing Sales Function And Customers, Retail Counter Sales, Ladies Kurtis Sales Knowledge. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Apparel, Garment | Preferred Experience In : Clothes

More info about Counter Sales Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rama's will provide a salary in the range of 10000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rama's expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rama's expects the candidate to have the following skills: Apparel, Clothes, Garment.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Rama's expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ramas shop no 146-150,1st floor , saraogi mansion, bapu bazar, m I road, jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rama's expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - +:00 PM | Monday to Sunday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Counter Sales Jobs
Location Jaipur
Posted 2026-07-09 09:12:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job