uttim kamat

Cooking

Gurgaon, Haryana, India Cook / Chef Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Gurgaon Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Cook / Chef Jobs
Location
Gurgaon, Haryana, India
Job Type
Full Time
Company
uttim kamat
Status
Open & Active

Job Description

Free Job Free Job Only Full Time 24 Hours Job Kothi Me Rahe Kar Kaam Karna Hai Rahena Khana Free Hai Month Me 2 Din Ki Chhutti Full Time Job 24 Hours Only Female. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, South Indian, Coffee-Tea-Juice, North Indian | Skills Needed : Non Veg, Chinese, Veg

More info about this Cooking Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. uttim kamat will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. uttim kamat expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. uttim kamat expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice, Fast food, Non veg, North indian, South indian, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. uttim kamat expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: DELHI, SHUBHASH NAGAR.

8. What are the timings of this job?
Ans. uttim kamat expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Cook / Chef Jobs
Location Gurgaon
Posted 2026-07-07 15:12:02
Type Full Time
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job