Confidential

Cook| Chef| Helper

Jaipur, Rajasthan, India Helper Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Helper Jobs
Location
Jaipur, Rajasthan, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Confidential
Status
Open & Active

Job Description

Requirement Female Staff - Receptionist /Cook/Chef/Helper . We Prepare Continental, Gym Diet , Healthy Food Etc. We Are Located At Maruti Vihar Gurgaon .Freshers Are Most Welcome. Urgent Hiring . Coffee-Tea-Juice, South Indian, North Indian | Skills Needed : Tandoor, Continental

More info about this Cook/ Chef/ Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. The Treadmeal will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. The Treadmeal expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. The Treadmeal expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, Continental, North indian, South indian, Tandoor.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1437, Maruti vihar, mg road, near Shanti Gas service, Chakkarpur Gurgaon Haryana NA.

8. What are the timings of this job?

Ans. The Treadmeal expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Report this listing

The Treadmeal
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Helper Jobs
Location Jaipur
Posted 2026-07-09 05:08:01
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job