RCC Cafe

Continental Cook

Jaipur, Rajasthan, India Cook / Chef Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Jaipur Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Cook / Chef Jobs
Location
Jaipur, Rajasthan, India
Job Type
Full Time
Company
RCC Cafe
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Pink City

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
We Need Staff For Making Pizza, Burger, Sandwich,Coffee And Other Food Items. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental

More info about Continental Cook Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RCC Cafe will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RCC Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RCC Cafe expects the candidate to have the following skills: Continental.

6. How much experience is required for this job?
Ans. RCC Cafe expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2155, Gangori Bazar, Pink City, Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. RCC Cafe expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Cook / Chef Jobs
Location Jaipur
Posted 2026-07-07 16:52:02
Type Full Time
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job