Aadhunik Libaas

Chinese Cook

Ghaziabad, India Cook / Chef Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Ghaziabad Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Cook / Chef Jobs
Location
Ghaziabad, India
Job Type
Full Time
Company
Aadhunik Libaas
Status
Open & Active

Job Description

Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. Skills Needed : Chinese | Restaurant Experience

More info about this Chinese Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aadhunik Libaas will provide a salary in the range of 5000 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aadhunik Libaas expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aadhunik Libaas expects the candidate to have the following skills: Chinese, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 24-A, Radhey Shyam Park Sahibabad Ghaziabad Uttar Pradesh.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aadhunik Libaas expects the candidate to work for the following hours: 6 hours a day | Monday to Saturday | Day shift
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Cook / Chef Jobs
Location Ghaziabad
Posted 2026-07-07 14:50:02
Type Full Time
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job