Carpenter (marwadi interior decorator)

Carpenter

Guirim, Goa, India Technician Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Technician Jobs
Location
Guirim, Goa, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Carpenter (marwadi interior decorator)
Status
Open & Active

Job Description

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Skills Needed : Carpenter

More info about this Carpenter Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Carpenter (marwadi interior decorator) will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Carpenter (marwadi interior decorator) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Carpenter (marwadi interior decorator) expects the candidate to have the following skills: Carpenter.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Address: H.no.27/a.perxett vaddo Guirim, Mapusa, Goa 40351+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Carpenter (marwadi interior decorator) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Technician Jobs
Location Guirim
Posted 2026-07-07 14:54:03
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job