Matoshree Tour's and travels

Car Driver

Pune, Maharashtra, India Driver Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Driver Jobs
Location
Pune, Maharashtra, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Matoshree Tour's and travels
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Narhe

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. And Earn Up To 400 Rupees Daily Also. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Car Driver Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Matoshree Tour's and travels will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Matoshree Tour's and travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Matoshree Tour's and travels does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Matoshree Tour's and travels expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mayuresh heights flat no A 5 Narhe road Navlye hospital back get oppo.sarswat bank, Maharashtra 476221.

8. What are the timings of this job?
Ans. Matoshree Tour's and travels expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Driver Jobs
Location Pune
Posted 2026-07-09 07:49:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job