Ease Connect HR Services Private Limited

Cafe Manager

New Delhi, Delhi, India 12th Pass Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
12th Pass Jobs
Location
New Delhi, Delhi, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Ease Connect HR Services Private Limited
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 24000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Dwarka Sector 17

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Training Staff, Solving Customer Queries, Ensuring Food Quality And Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Cafe Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ease Connect HR Services Private Limited will provide a salary in the range of 24000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ease Connect HR Services Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ease Connect HR Services Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ease Connect HR Services Private Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Goregaon west.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ease Connect HR Services Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category 12th Pass Jobs
Location New Delhi
Posted 2026-07-09 03:53:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job