Talent Spark

Back Office Staff

Mumbai, Maharashtra, India 12th Pass Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
12th Pass Jobs
Location
Mumbai, Maharashtra, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Talent Spark
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Chembur

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll.

More info about Back Office Staff Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Talent Spark will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Talent Spark expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Talent Spark does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: KURLA WEST MUMBAI 400071.

8. What are the timings of this job?
Ans. Talent Spark expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category 12th Pass Jobs
Location Mumbai
Posted 2026-07-09 00:49:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job