PROPEL FINWAYS INSURANCE MARKETING PRIVATE LIMITED

Back Office Staff

Chennai, Tamil Nadu, India Data Entry Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Data Entry Jobs
Location
Chennai, Tamil Nadu, India
Job Type
Remote / WFH
Company
PROPEL FINWAYS INSURANCE MARKETING PRIVATE LIMITED
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 13000 - Rs. 17000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Kodambakkam

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Handle Support Functions Like Data Entry, Record Management, And Report Preparation. Ensure Efficient Documentation And Maintain Workflow Accuracy. Assist Front-Line Teams By Managing Behind-The-Scenes Operations.

More info about Back Office Staff Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PROPEL FINWAYS INSURANCE MARKETING PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 13000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PROPEL FINWAYS INSURANCE MARKETING PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PROPEL FINWAYS INSURANCE MARKETING PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No 370, 3rd Floor, Sai Towers, Acroct Road, Kodambakkam, Chennai - 600024.

8. What are the timings of this job?
Ans. PROPEL FINWAYS INSURANCE MARKETING PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Data Entry Jobs
Location Chennai
Posted 2026-07-09 11:17:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job