Clips Office Solution Pvt. Ltd.

Area Sales Manager |B2B

New Delhi, Delhi, India Counter Sales Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Counter Sales Jobs
Location
New Delhi, Delhi, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Clips Office Solution Pvt. Ltd.
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 17000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Lado Sarai

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Handling Of Existing Customer & Generate New Customer. B2B, Corporate Tie Ups | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike

More info about Area Sales Manager (B2B) Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 17000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, Corporate tie ups, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-126, Lado Sarai, Near Executive Centre, Hanuman Mandir/ Sai Mandir, New Delhi- 110030.

8. What are the timings of this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Counter Sales Jobs
Location New Delhi
Posted 2026-07-09 02:07:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job