3D Logic Pvt Ltd

Ac|Hvac Technician

Jaipur, Rajasthan, India Refrigerator & AC Technician Jobs Posted 6-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Refrigerator & AC Technician Jobs
Location
Jaipur, Rajasthan, India
Job Type
Remote / WFH
Company
3D Logic Pvt Ltd
Status
Open & Active

Job Description

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Shyam Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). More Than 2 Years Experience Compulsory. | AC-HVAC, Fridge

More info about Ac-Hvac Technician Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. 3D Logic Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. 3D Logic Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. 3D Logic Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Ac-hvac, Fridge.

6. How much experience is required for this job?
Ans. 3D Logic Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: shyam nagar jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. 3D Logic Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Refrigerator & AC Technician Jobs
Location Jaipur
Posted 2026-07-06 18:27:05
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job