Chhatrapati Industries Pvt Ltd

Accounts Associate

Pune, Maharashtra, India Accountant Jobs Posted 9-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Accountant Jobs
Location
Pune, Maharashtra, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Chhatrapati Industries Pvt Ltd
Status
Open & Active

Job Description

Responsible For Maintaining Company Accounts And Data, Maintaining Sheets For Labor, Consumables, Raw Material Purchases. Book Keeping, Journal Entry | Skills Needed : GST, TDS, Tally

More info about this Accounts Associate Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chhatrapati Industries Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chhatrapati Industries Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chhatrapati Industries Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Journal entry, Tally, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chhatrapati House, Paud Rd, Rambaug Colony, Kothrud, Pune, Maharashtra 411038.

8. What are the timings of this job?
Ans. Chhatrapati Industries Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 6 PM | Monday to Saturday
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Accountant Jobs
Location Pune
Posted 2026-07-09 08:12:02
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job