Metal Craft Engineering Works

Accountant

Bulandshahr, Uttar Pradesh, India Accountant Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Accountant Jobs
Location
Bulandshahr, Uttar Pradesh, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Metal Craft Engineering Works
Status
Open & Active

Job Description

Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST, Tally | Tax returns, Taxation

More info about this Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Metal Craft Engineering Works will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Metal Craft Engineering Works expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Metal Craft Engineering Works expects the candidate to have the following skills: Gst, Tally, Tax returns, Taxation.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Metal Craft Engineering Works expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Aadil nagar, shatha. Maman road, bulandshar 203001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Metal Craft Engineering Works expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Accountant Jobs
Location Bulandshahr
Posted 2026-07-07 05:56:04
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job