Golden White Industries

Accountant

Kothariya, Gujarat, India Accountant Jobs Posted 7-Jul-2026
Actively Hiring Remote / WFH Full Time
Advertisement
Verified Listing
Direct Apply — No Agent
Your Data is Safe
Trusted by 5 Lakh+ Jobseekers

Job at a Glance

Category
Accountant Jobs
Location
Kothariya, Gujarat, India
Job Type
Remote / WFH
Company
Golden White Industries
Status
Open & Active

Job Description

Responsible For Billing And Invoicing,Stock Maintaining , Accounts, Bank Statements, Production Entry 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Journal Entry

More info about this Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Golden White Industries will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Golden White Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Golden White Industries expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Journal entry.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Golden White Industries expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: KP IND. AREA,ST NO-1,BEHIND N B IND.,NEAR KHOKHADAD RIVER BRIDGE,https://maps.app.goo.gl/C5p28QwPnwK.

8. What are the timings of this job?
Ans. Golden White Industries expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 7:30pm | THURSDAY to TUESDAY
Ready to take the next step?

Don't wait — new applications are being reviewed daily.

Login & Apply Free

Job Details

Category Accountant Jobs
Location Kothariya
Posted 2026-07-07 03:59:03
Type Remote / WFH
Status Active

Posted By

C
Login to view company Private Listing

⚠️ Job Safety Alert

  • Never pay for an interview or job
  • Don't share bank or OTP details
  • Beware of fake job offers

Real jobs on Jobsiya.co.in are always free. We are not responsible for payments made to third parties.

Report This Job